VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag är en 21-årig tjej och just nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent och jobba hos mig.

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig och du får även följa med mig på mina fritidsaktiviteter. Jag bor med min familj i Järfälla. 

Jag har en ämnesomsättningssjukdom som är mycket ovanlig och allvarlig vilket kräver strikta rutiner kring kosten som jag till största del får genom en PEG. Jag behöver aktiv övervakning hela tiden då mina assistenter måste vara uppmärksamma på blodsockerfall. Jag är också infektionskänslig, vilket gör att det är väldigt viktigt att skyddsutrustning används och hygienrutiner efterföljs på arbetspassen, speciellt nu under rådande situation. 

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

  • Du är en mogen tjej/kille som känner dig trygg i dig själv. 
  • Du kan behålla ett lugn i stressiga situationer.
  • Du har humor och är glad, trevlig och tillmötesgående.
  • Du tycker om att hitta på saker och är aktiv, men kan också ta det lugnt.
  • Du är positiv och ser möjligheter.  Du har fullgod svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom vården men inte ett krav, det viktigaste är att vår personkemi stämmer.

 

 SÅ HÄR KAN EN VANLIG ARBETSDAG SE UT

På grund av rådande omständigheter har mina dagar förändrats lite. Just nu spenderar vi mycket tid hemmavid, både inom- och utomhus. Förutom att vi sysselsätter oss med det jag känner för att göra, bl.a. pyssel och att titta på tv-serier, så blir det för dig som assistent också förberedelser av sondnäring, genomgång av utrustning, och stöttning i vanligt förekommande sysslor. Jag gillar dessutom att träna gymnastik, så vi tillbringar en del tid i träningshallen!

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Jag söker en person som kan arbeta på rad hos mig, cirka 65 – 75 %. Arbetstider är förlagda dag och kvällar. Helgarbete förekommer.  

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag söker någon som kan börja som timvikarie och inskolas så snart som möjligt, för att sedan gå över på raden under augusti.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2021-06-14. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför ber vi dig som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 65 - 75%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer MÅMAJ
Publicerat 2021-05-14
Sista ansökningsdag 2021-06-14

Tillbaka till lediga jobb