VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

En man bosatt strax utanför Boxholm söker nu en personlig assistent.
Mannen är halvsidesförlamad, har afasi efter en stroke samt epilepsi.
Han bor tillsammans med sin familj och arbetet kommer främst utföras i deras hem. Mannen behöver stöd i vardagen med bland annat kommunikation och träning. I arbetet ingår även att hjälpa till med hushållssysslor samt att följa med på aktiviteter utanför hemmet.

DU SOM SÖKER ÄR

Vi söker dig som är mogen, glad och omtänksam. Det är meriterande om du har vårdutbildning eller erfarenhet av att jobba som personlig assistent, men dina personliga egenskaper är avgörande. Du kommer främst att arbeta dubbelbemanning vid aktiviteter men även att hoppa in extra vid behov.
Ordinarie assistenter arbetar dygnspass med sovande jour på natten.

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

 Du behöver ha körkort för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi söker någon som kan arbeta 80% på fast schema, alternativt 2 personer som kan dela på tjänsten.
Kunden har assistans dygnet runt vilket innebär att du kan komma att jobba olika tider på dygnet, jour ingår i tjänsten. 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Snarast enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2019-12-08. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-80%
Ort Boxholm
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer KONOV
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-12-08

Tillbaka till lediga jobb