VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vivida Assistans söker nu dig som vill jobba som personlig assistent till en kille i 30-årsåldern med en muskelsjukdom.

Denna kille är nästan helt förlamad vilket innebär att han sitter i rullstol och behöver ett stort stöd i vardagen.

Som personlig assistent kommer du att vara med honom i hans vardag vilket innebär att vara med honom på hans dagliga verksamhet och i hans hem samt olika sjukhusbesök.

Några av arbetsuppgifterna är att hjälpa till med personlig hygien, av- och påklädnad, matning samt att finnas till hands och hjälpa honom med det han behöver.


Killens sjukdom innebär ibland vissa kommunikationssvårigheter, så det krävs att du har tålamod för att det ska fungera.

Killen bor i dagsläget i en liten bit utanför Katrineholm, men planerar att flytta in till stan.

DU SOM SÖKER ÄR

• Du är flexibel och kan anpassa dig efter olika arbetstider
• Du är mogen och kan ta på dig ansvarsfulla arbetsuppgifter
• Du har ett stort tålamod
• Du är engagerad

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Det är positivt om du har tidigare erfarenheter av att jobba som personlig assistent men det är framförallt personligheten som är avgörande. 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstiderna är vardagar kl 08-15:30 eller kl 15:45-07:45. På natten ingår sovande jour. Även vissa helger kan förekomma.

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie, men om du kan tänka dig att binda upp dig på något nattpass i veckan går det även att få en mindre fast schemarad. 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Snarast enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2019-05-05. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Katrineholm
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer NH apr
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-05-05

Tillbaka till lediga jobb