VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag är en 18 årig tjej och just nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent.

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig eller i skolan, men du får även följa med mig på mina fritidsaktiviteter. 
Jag bor med min familj i Järfälla. 

Jag har en ämnesomsättningssjukdom som är mycket ovanlig och allvarlig vilket kräver strikta rutiner kring kosten som jag till största del får genom en PEG. 
Jag behöver aktiv övervakning hela tiden då mina assistenter måste vara uppmärksamma på eventuella blodsockerfall, jag är också infektionskänslig. 

KÄNNER DU IGEN DIG?

  • Du är en mogen tjej/Kille som känner dig trygg i dig själv. 
  • Du kan behålla ett lugn i stressiga situationer.
  • Du har humor och är glad,trevlig och tillmötesgående.
  • Du tycker om att hitta på saker och är aktiv.
  • Du är positiv och ser möjligheter. 

Det är meriterande om du har erfarenhet inom vården men inte ett krav, Det viktigaste är att våran personkemi stämmer.

 SÅ HÄR KAN EN VANLIG ARBETSDAG SE UT

Arbetet börjar hemma hos oss där vi packar dagens väska och stöttar mig för att bli klar och komma i väg till skolan, i skolan är du med i klassrummet och stöttar mig runt mina behov. När man kommer hem är det förberedelser av sondnäring, genomgång av utrustning, och stöttning i vanligt förekommande sysslor.
Efter skolan gillar jag att pyssla, gå på kafé, kika på tv serier och att träna gymnastik,  Jobbar man kväll så tillbringas de flesta arbetspassen i träningshallen.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Jag söker en person som kan jobba 40-63% på en tillsvidare anställning sen söker jag även någon som kan tänka sig att jobba extra vid behov dom dagarna det behövs.  

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent så snart som möjligt så om du är tillgänglig nu i oktober får du gärna börja då.
Annars får vi komma överens om annat datum om det känns som att vi passar bra ihop!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2019-03-08. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40-63%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer MÅFEB18
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-03-08

Tillbaka till lediga jobb