VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vi söker dig som är lugn och stabil och har nära till bus och skratt!

En av Vividas kunder, en tjej på 19 år, söker nu en ny assistent. Tjejen har kabuki syndrom, viket innebär utvecklingsstörning, autism och epilepsi.

Du kommer att fylla en stor funktion i tjejens liv, dels gällande omvårdnad men även kring träning och fritid. Tjejen har ett stort hjälpbehov med bla förflyttning, personlig hygien och övrig omvårdnad. Tjejen är ofta glad och tycker om när det händer saker omkring henne. Hon behöver din stöttning för att skapa en rolig och aktiv vardag där hon kan njuta av sitt liv efter sina förutsättningar.

DU SOM SÖKER ÄR

Vi tror att du är tjej från ca 25 år och uppåt samt att du bor i eller i närheten av Hofors. Det är av vikt att du pratar flytande svenska lugnt och tydligt och vågar vara kreativ i din kommunikation, då tjejen saknar eget tal. Du får gärna vara intresserad av djur och sociala aktiviteter.

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

- ansvarsfull

- engagerad 

- trygg

- lyhörd

- kreativ  

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid och nattetid. på natten är det sovande jour.

Vi söker en assistent som kan jobba på schema ca 50% samt extra vid behov.

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Snarast eller enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2019-03-10. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Hofors
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer CEFEB
Kontakt
  • Magnus Lindqvist, 019-555 43 08
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-03-10

Tillbaka till lediga jobb