VIVIDA ASSISTANS AB

Hej,

Jag är en glad kille på 17 år just nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent!

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

Jag är glad och social och bor med min familj i en lägenhet i området kring Globen. Jag har autism, utvecklingsstörning, ADHD och epilepsi. Jag kommunicerar inte via tal utan använder mig av kroppsspråk och stödtecken. 

På fritiden tycker jag om att lyssna på musik, bada, titta på film eller leka med paddan. I princip samma saker som de flesta ungdomar tycker om, men jag behöver din stöttning.

Då jag har mycket energi behöver du ha full uppsikt över mig under hela arbetspasset så att jag inte hittar på rackartyg eller ger mig ut på äventyr på egen hand. 

På vardagar går jag i skolan och jag har då med mig en assistent. På helger kan vi hitta på olika aktiviteter tillsammans eller så kan du följa med mig och familjen ut på landet eller på utflykt. 

Du kommer att få kontinuerlig handledning av mina rutinerade assistenter, de arbetar metodiskt med tydlig struktur och klara rutiner, då det är det jag mår bäst av.  

KÄNNER DU IGEN DIG?

Är du en person som har intresse för att lära ut saker och har tålamod?

Har du erfarenhet av att arbeta pedagogiskt och vill hjälpa mig att utvecklas efter mina förutsättningar?

Är du trygg och lyhörd?

Aktiv och livsglad?

Van att ta egna initiativ?

Vill du bli en del av ett arbetslag med högt i tak, som trivs med varandra och känner sig trygga i sin roll och med sina arbetsuppgifter?

Då kan det vara dig jag söker!

OBS, KRAV FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN ÄR:

  • Du ska vara utbildad undersköterska eller ha liknande vårderfarenhet
  • Du ska ha erfarenhet av epilepsi

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Tjänstgöringsgraden ligger på ca 70% och är långtidsvikariat för föräldralediga, det ena vikariatet är till och med 2019-08-31 och det andra vikariatet är minst till och med 2020-01-01. 

Det vi söker nu är 2 stycken som kan arbeta minst 70% dag och kväll, främst vardagar men även helg förekommer. 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag är 2019-03-10. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan alltså komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 70%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer MBJAN2
Publicerat 2019-02-22
Sista ansökningsdag 2019-03-10

Tillbaka till lediga jobb