VIVIDA ASSISTANS AB

Nu söker vi en assistent som älskar lek, bus och skratt!

OM JOBBET

Vi behöver förstärkning till vårt team som jobbar med en glad och busig kille på 13 år med CP-skada. Att jobba med oss innebär arbetsglädje varje dag, då ingenting är omöjligt om alla hjälps åt.

Förutom att locka till skratt och leka kommer dina arbetsuppgifter bestå av att hjälpa till med hygien, sondmatning, sjukgymnastisk och mental träning. Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

Du kommer att jobba i en aktiv familj, så vissa dagar kan innehålla en utflykt till badhuset, ridskolan eller skidbacken.

Om du jobbar dagtid innebär det på vardagarna arbete i killens skola där det även förekommer utflykter. På kvällar och nätter kommer arbetet vanligtvis att ske i killens hem.

DU SOM SÖKER ÄR

Lekfull, positiv och trygg är egenskaper vi värderar högt hos dig som kollega och assistent. Du bör även vara ordningsam, framåt och positiv.

Självklart ser vi att du har en god förståelse för den respekt och hänsyn som krävs vid arbete i en familj. I det ingår att arbetsplatsen är helt rökfri.

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Vi ser gärna att du har ett eget driv, att du vill utvecklas som assistent och samtidigt hjälpa killen att utvecklas efter hans förutsättningar, genom att komma med egna idéer och arbeta pedagogiskt med honom. 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi söker en eller två personer för en tjänst på upp till ca 56 % med möjlighet till utökning via timvik. I den fulla tjänstgöringsgraden ingår dagpass (7:30–16:30), kvällspass förlagda fre/lör (16:30–22:00) och fem nätter (22:00-07:30). Även du som endast är intresserad av timvikariat är välkommen att söka. Ange i din ansökan vilka arbetstider (dag/kväll/helg) som du är intresserad av.

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Snarast enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2019-02-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 56 %
Ort Trosa
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer JN-jan19-Trosa
Kontakt
  • Emma Svanberg, 019-555 43 06
Publicerat 2019-01-24
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tillbaka till lediga jobb