VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

En man i 40-års åldern söker nu dig kvinna som vill jobba som personlig assistent. Mannen bor tillsammans med sin familj i Täby/Danderyd. Under sommaren befinner han och hans familj dock i Stockholms skärgård. Mannen är förlamad efter en olycka. Det är viktigt att du som assistent kan vara lyhörd för när du behöver finnas med eller ska ta ett steg tillbaka. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till med allting i mannens vardag som att hjälpa till med hushållet, viss träning, aktiviteter och hygien. Din arbetsplats kommer att erbjuda ett omväxlande arbete då vissa perioder kan vara intensiva och andra perioder lugnare. 

DU SOM SÖKER ÄR

Vi tror att du som passar till detta arbete är en engagerad, omtänksam och aktiv kvinna med ett glatt humör och med ett genuint intresse av att arbeta tillsammans med denna man. Om du har arbetat som personlig assistent tidigare är det en merit, men det är inget krav. Vi tror att du är 25-65 år och har ett intresse för resor, sport, matlagning och andra aktiviteter. Eftersom det finns djur i familjen får du inte vara pälsdjursallergiker.

B-körkort, kvinna och att du är icke rökare är ett krav för tjänsten.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Du kommer att arbeta var 3:e dag på schema, kl. 07:00-00:00, ibland kan schemat behöva ändras utifrån om kunden reser bort eller dylikt. Under sommaren kommer ett separat schema att tillämpas. Tjänstgöringsgraden är 90%. 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2019-03-10. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer EMDEC
Publicerat 2019-02-22
Sista ansökningsdag 2019-03-10

Tillbaka till lediga jobb