VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

 Vi söker en eller flera assistenter till en 50-årig kvinna med cp-skada. Arbetet innebär att hjälpa till med vardagssysslor samt hygien. 

DU SOM SÖKER ÄR

I åldern 50-60 år och är rökfri. Vi ser gärna att du har körkort men det är inget krav. Du skall vara lugn och jordnära. Då kvinnan bor med sin man är det viktigt att du har känslan för när du skall närvara och när du ska hålla dig i bakgrunden. Kvinnan har diabetes och behöver därmed hjälp med att ta insulin, så har du tidigare erfarenhet är det en merit. 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi söker 2-3 personer som kan tänka sig att ha en tjänstgöringsgrad på 50-100% samt 1-2 timvikarier. 

Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll, veckodagar som helg. 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2019-02-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Växjö
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer CAPEDEC18
Kontakt
  • Helena Rodin, 019-5554324
Publicerat 2019-01-28
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tillbaka till lediga jobb