VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vi har en kund i Avesta som behöver en personlig assistent och vi hoppas att hitta dig som är intresserad av att jobba hos oss.
Till arbetsuppgifterna hör personlig omvårdnad, samt att vara behjälplig och stödja i de vardagliga sysslorna som måltider, tvätt, städning och hygien. Att följa med på aktiviteter utanför hemmet ingår också i tjänsten

DU SOM SÖKER ÄR

Vi hoppas att du är flexibel och initiativtagande. Erfarenhet som personlig assistent eller liknande är ett plus. Att personkemin stämmer kommer dock att vara avgörande. Att du också gillar hundar, datorer och tv-spel är ett plus då detta är ett stort intresse hos vår kund. du bör inte vara hundrädd eller allergisk då det finns hund i hemmet.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger, Tiderna kan komma att förändras. Tjänsten är på Ca 50%

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2021-12-23. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Avesta
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer ADNINOV
Publicerat 2021-11-24
Sista ansökningsdag 2021-12-23
Sök jobbet

Wróć do ofert pracy