VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag är en glad man på 37 år som fler personliga assisten till mitt härliga gäng.

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig. 

Jag söker assistenter som är är intresserade av träning och Tv-spel då det är stora intressen som jag har.
Jag har på grund av en olycka ett stort omvårdnadsbehov dygnet runt och det är därför viktigt att du kan jobba dag, kväll och natt. När du jobbar med mig kommer du bland annat att få följa med mig när jag träffar sjukgymnast, arbetsterapeut och logoped vilket jag gör varje vecka.

För att du ska kunna jobba hos mig krävs det att du är lyhörd för mina behov, att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt är vaccinerad mot covid-19 då jag tillhör riskgrupp.
Eftersom jag har katt bör du ej heller vara allergisk mot pälsdjur.

 

TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Extra vid behov samt chans till rad

 

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent redan nu men jag är flexibel gällande startdatum.

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2021-11-30. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10-50%
Ort Nynäshamn
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer RSNOV
Publicerat 2021-11-16
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Wróć do ofert pracy