VIVIDA ASSISTANS AB

oM JOBBET

En tjej på 20 år som bor i egen lägenhet behöver nu ytterligare en assistent. Arbetet innebär att försöka skapa en så bra vardag som möjligt anpassat till intressena hos en ung kvinna. Filmkväll, hemmaspa och kortspel hör därför till favoritaktiviteterna. Musik och högläsning är också populärt och du fungerar även som ett stöd med läxläsning.

Kunden har en mitokondriell sjukdom som gör att orken ofta tryter. Som assistent är därför din viktigaste uppgift att hålla koll på och hushålla med hennes energi för att undvika de epilepsianfall som den muskulära tröttheten kan leda till. Tjejen får både näring och medicin via sond och behöver hjälp med hygien, förflyttningar och lättare träning. Kunden kan gå korta sträckor med stöd från en assistent, men ska hon ut på längre strapatser använder ni rullstol.

DU SOM SÖKER ÄR

  • Du behöver vara kvinna och har du tidigare erfarenhet av att jobba inom vården är det starkt meriterande.
  • Det är viktigt att du är lugn, trygg och stabil som person.
  • Du behöver även tala svenska väldigt tydligt då tjejen annars kan ha svårt att förstå.

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Nattjänst: vaken natt på 75-85%

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Omgående

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2018-12-10. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-85%
Ort Trosa
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer EBNOVTN
Kontakt
  • Tina Nordenlycka, 019-555 43 02
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-12-12

Wróć do ofert pracy