VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vi söker nu en timvikarie som vill arbeta hos en man som tidigare har drabbats av stroke och behöver hjälp och stöd i sin vardag. Mannen har en förlamning på ena sidan av kroppen samt vissa talsvårigheter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa mannen i hans vardag med personlig hygien, av- och påklädning, vid måltider och att kommunicera. Vidare kommer du att vara hans stöd vid aktiviteter utanför hemmet. Du kommer att arbeta hemma i hans lägenhet. Mannen bor tillsammans med sin fru.

DU SOM SÖKER ÄR

Vi söker dig kvinna eller man 30 år och uppåt som har ett genuint intresse av att hjälpa en äldre man i sin vardag. Det är viktigt att du är lugn, ansvarsfull och har uppnått en egen mognad. Du behöver vidare vara envis, engagerad och ha en stor portion tålamod. Genom hans sjukdom så har han delvis blivit personlighetsförändrad vilket gör att han ibland tar till ett grovt språk. Därmed bör du som person känna dig trygg och stabil så du har en bättre förmåga att kunna hantera detta. Då mannen själv har talsvårigheter så är det ett krav att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. Du bör inte vara allergisk eller rädd för hundar då dessa finns i familjen emellanåt. 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi erbjuder en timanställning och du ska då täcka upp vid ordinarie personals frånvaro så som vid semestrar samt sjukdom. Ibland med kort varsel.

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2018-12-15. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony (krótszy niż 10 dni)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timvikarie
Ort Handen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer JPDEC
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2018-12-17

Wróć do ofert pracy