VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag söker dig som vill jobba i sommar som min personliga assistent! 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

KÄNNER DU IGEN DIG?

Är du en person med intresse för trädgård och blommor. Är du lyhörd, noggrann, flexibel och har förmågan att ta egna initiativ, så är du rätt för jobbet!

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med diagnosen MS, och/eller som personlig assistent. Det är även viktigt att du är lugn, trygg i dig själv och har en förståelse för vad assistentyrket innebär. Jag har en katt och en hund, så du bör inte vara allergiker. Körkort ser jag som ett krav.

SÅ HÄR KAN EN VANLIG ARBETSDAG SE UT

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa till med sysslor i min vardag som till exempel handräckning, städning, av- och påklädning, hygien, matlagning samt att följa med på aktiviteter utanför hemmet.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

8-12, 8-16, 15-22, 20-22, 20-23. Vardagar som helg.

Tjänstgöringsgrad: Sommarvikariat 50-60%

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent from vecka 27, men man kan få börja omgående som timvikarie samt jobba varannan helg. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2018-07-04. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Praca letnia /Zatrudnienie sezonowe
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-60%
Ort Oskarshamn
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer BF-juni-2018
Publicerat 2018-06-05
Sista ansökningsdag 2018-07-04

Wróć do ofert pracy