VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET
En aktiv och glad kille söker nu en personlig assistent.

Killen har en utvecklingsstörning och behöver din fulla uppmärksamhet och stöttning. Du kommer att vara en viktig del i hans och familjens liv och hjälpa till med det mesta i hans vardag. Arbetsuppgifterna innefattar att hjälpa honom med det som han behöver för att få vardagen att fungera. Killen gillar att vara aktiv, promenera och leka utomhus. Du kommer att hjälpa till med träning, mat och hygiensituationer samt vid all typ av aktivitet. Du kommer även att vara en viktig del i killens kommunikation och hjälpa honom att göra sig förstådd.

DU SOM SÖKER ÄR

  • Vi söker nu dig som är ansvarstagande   
  • Har bra tålamod.
  • Tycker om att vara utomhus i alla väder.
  • Är aktiv.

Du bör ha tidigare erfarenhet eller intresse av att arbeta med barn.
Vi ser också gärna att du vill/Har möjlighet att följa med på semesterresor med familjen.
Du ska ha körkort och vara helt rökfri. 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD
Arbetstiden är främst förlagd till helger men även vardagseftermiddagar och kvällar kan bli aktuellt.
Omfattning ca 30 – 40 timmar per månad. Under sommaren kommer det finnas möjlighet att arbeta extra.

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2018-02-11. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30-40 tim/mån + Extra vid behov
Ort Hammarö
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer LE Januari
Publicerat 2018-01-10
Sista ansökningsdag 2018-02-11

Wróć do ofert pracy