VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Nu söker vi 2 personliga assistenter till en av våra kunder i Västerås. Tjänsterna är på ca. 20-50% och är fördelade på dag- och kvällspass (flertalet pass är förlagda på lördagar och söndagar), det finns även stor möjlighet att arbeta extra. För att kunna vara aktuell för denna tjänst är det krav på att du är flexibel med dina arbetstider och kan hoppa in med kort varsel. Du ska även kunna arbeta dag- kväll- och helgpass. Nattpass kan komma att bli aktuellt när du lärt känna killen och hans rutiner bra eller om du har mycket erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Kunden är en 13-årig kille som bor med sina föräldrar och syskon i en villa utanför centrala Västerås. Killen har en medfödd hjärnskada och behöver därför alltid assistenter för att kunna leva ett så bra liv som möjligt utifrån sina förutsättningar. När han inte är i skolan så gillar han hitta på saker med sina assistenter, det kan exempelvis vara att lyssna på musik, gå på promenader och känna både sol och regn emot kinderna, baka och pyssla

Killen sitter i rullstol och har svårt att röra sig själv, han saknar även eget tal så det är väldigt viktigt att du är pedagogisk och uppmärksam på hans signaler. Han kan inte lämnas ensam då han har epilepsi och får syrgas. Det är bra om du har jobbat med epilepsi förut men det viktigaste är att du är en lugn och uppmärksam person. Det kan nämligen vara svårt att se hans epilepsianfall. Syrgasen lär man sig ganska fort hur det fungerar men det är viktigt att vara observant. Han är beviljad dubbelassistans under dygnets alla vakna timmar. 

 

EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Är du en ansvarsfull person med stort hjärta?

Har du ett inre lugn men samtidigt en lekfull sida?

Vet du vad det innebär att arbeta med ett barn hemma i en familj?

Är din hälsa god? (Arbetet kan emellanåt upplevas tungt, både fysiskt och psykiskt).

Är du dessutom rökfri? 

Om du stämmer in på ovanstående så är det dig vi söker!

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Tjänstgöringsgrad på ca. 20-50% fördelade på dag- och kvällspass (även helg). 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2021-12-05. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 20-50%
Ort Västerås
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer OÅNOV
Publicerat 2021-11-19
Sista ansökningsdag 2021-12-05

Tilbake til ledige stillinger