Vi söker alltid efter bra personliga assistenter till olika orter i Sverige och välkomnar din spontanansökan!

 

Om att jobba som personlig assistent via Vivida

Att jobba som personlig assistent och ha Vivida som din arbetsgivare, innebär att du arbetar hos någon eller flera av våra kunder som bor runtom i Sverige. Våra kunder har olika typer av intressen och livsstilar, vissa är barn, tonåringar eller unga vuxna som fortfarande bor hemma hos sina föräldrar medan andra bor själva i eget hem eller tillsammans med sin partner och eventuella barn. Våra kunder är alltså som vilken människa som helst, men de har en sak gemensamt - alla har någon typ av funktionsvariation som antingen är medfödd eller förvärvad och som gör att de är i behov av personlig assistans för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt.

Som personlig assistent har man varierande arbetsuppgifter som kan handla om personlig omvårdnad och hygien, hushållssysslor, att följa med till skolan, arbetet eller fritidsaktiviteter - allt det som personen behöver ha hjälp med för att kunna leva det liv den önskar.

Som personlig assistent är du anställd av Vivida vilket ger dig all den anställningstrygghet du behöver i form av arbetsledning, utbildning, avtalsenlig lön och semester, pension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Din arbetsplats där du utför ditt arbete är hemma hos kunden. Vivida har kollektivavtal.

 

Är du Vividas framtida medarbetare?

Vill du ha ett arbete där du gör något viktigt för en annan människa och där du själv utvecklas som person? Är det viktigt för dig att ge stöd och arbeta nära en annan människa? I så fall välkomnar vi din ansökan som kan leda till ett nytt jobb för dig!

 

Följande uppgifter ska finnas med i din ansökan:

- Varför du vill jobba som personlig assistent

- Bostadsort och om/hur långt du eventuellt kan pendla

- Hur mycket du vill arbeta och när på dygnet

- Dina arbetslivserfarenheter och eventuella utbildningar

- Övriga kompetenser eller egenskaper som är intressanta

- Om du har körkort

- Om du har några allergier

- Om du är rökare

- Din könsidentitet

- Din ålder

- Språkkunskaper

 

Tjänstgöringsgrader

Vi söker personliga assistenter på flera olika orter i Sverige och på tjänstgöringsgrader som varierar mellan 5-100%. Vi söker även dig som kan tänka dig att jobba enbart som timvikarie, då du blir inringd vid behov.

 

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag gör du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

 

Om Vivida

Vivida Assistans är en assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
vivida.se
YouTube
Instagram
Facebook
LinkedIn
Tiktok

Jaa linkki


Lähetä työhakemus

Takaisin avoimiin työpaikkoihin