VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag är en man i 40-års åldern som just nu söker efter dig som är en glad och positiv person som vill jobba hos mig i sommar som personliga assistent. Du behövs i första hand för att mina ordinarie assistenter skall kunna få semester och till hösten får du gärna jobba extra hos mig.

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig. Jag bor i Nynäshamn och jag har ett omfattande vårdbehov på grund av en hjärnskada. Jag behöver hjälp med det mesta  och jag har ofta två assistenter runt mig för att klara av min vardag. Du behöver bland annat hjälpa mig med personlig hygien, att t apå och av kläder och att äta.

Efter min hjärnskada pratar jag lite otydligt och långsamt. Detta innebär att du behöver ha tålamod men också att du behöver behärska svenska språket väl i både tal ock skrift. Mitt stora intresse i livet är tv-spel och filmer. Du behöver inte dela det intresset men jag blir glad om du vill lära dig.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Under sommaren kommer jag främst behöva dig v. 27-32. Före det kommer jag önska att du går ordentligt med intron för att lära känna mig och efter det får du gärna hoppa in när min ordinarie personal är sjuk eller behöver vara lediga. Detta gör att du om vi trivs med varandra kan tillträda tjänsten redan nu men att huvudarbetstiden kommer att ligga i juli och augusti.

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2024-05-25. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-75%
Ort Nynäshamn
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer RSAPR
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-05-21

Tillbaka till lediga jobb