VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Jag är född med ett handikapp som kallas Angelmans syndrom. Det liknar lite att ha en CP-skada, men för mig innebär det att jag förstår väldigt bra, men kan inte uttrycka mig i tal. Du är med mig i mitt hus på landet när jag inte är på min dagliga verksamhet.  Jag älskar att bada och även att rida om tillfälle ges. 

 

DU SOM SÖKER ÄR

Helst kvinna med god fysik. Du har bra initiativförmåga, så att mina dagar inte blir stillasittande. Vi ser gärna att du har intresse för mat, både bakning och matlagning. Då jag bor på landet så finns det en hel del djur omkring mig. Du bör ha körkort och tillgång till egen bil. Jag älskar som sagt att bada och att rida, så det är en fördel om du har hästvana, men inte ett krav. 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Dygnspass 09:00-09:00.

Tjänstgöringsgraden är på cirka 50-60 %. Detta är utmärkt för dig som vill kombinera studier med jobb. Det kommer finns möjlighet att jobba lite mindre om man skulle vilja det, mellan ca 1-3 dygnspass i månaden. 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Det är bra om du kan påbörja din anställning så snart som möjligt. 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-04-30. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-60%
Ort Tierp
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer LHAPR
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb