VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag är en sprallig och glad kille på 24 år som söker en ny engagerad assistent som vill hjälpa mig i min vardag. 

Jag älskar att vara ute i naturen och hitta på saker. Bad och ishockey är två favoriter! I och med att jag har min dagliga verksamhet i stallet bör du som söker ha hästvana, det är en viktig del av mitt liv och därför är det roligt om vi delar det intresset. Som du säkert förstår är jag en hel del utomhus så det är positivt om du som söker också uppskattar att vara det. 

Jag har autism och en utvecklingsstörning vilket innebär att jag behöver hjälp med lite olika saker i vardagen. Det är allt från på- och avklädning, hygien, assistera vid matsituationer och följa med på olika aktiviteter. Du kommer även att hjälpa mig med kommunikation då jag har en talstörning. 

Jag bor tillsammans med min familj i Ljusne där det finns både katt och hund i hemmet, så du bör inte vara allergisk. Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig. 

 

EGENSKAPER SOM ÄR VIKTIGA FÖR MIG HOS EN ASSISTENT

  • En person som är genuint intresserad av att hjälpa mig i min vardag
  • En lugn och ansvarstagande person
  • Positiv och påhittig
  • Att du är driven och hjälper mig utvecklas

Körkort är ett krav och även hästvana. 

Jag ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete inom vården och det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med tecken som stöd. För att kommunikationen mellan oss ska fungera så bra som möjligt behöver du tala tydlig svenska.  

Känner du igen dig i beskrivningen? Då tycker jag verkligen att du skall söka denna tjänst, det ska bli roligt att få höra lite mer om dig och vem du är! 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Jag söker just nu någon som har möjlighet, om vi trivs ihop, att gå in på en fast schemarad måndagar kl. 09:00-17:00. Det kommer även att finnas möjlighet att gå in extra vid behov. 

Jag har assistans dygnet runt vilket innebär att alla typer av arbetstider kan förekomma. 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Snarast enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2023-04-30. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 8 tim/v.
Ort Ljusne
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer JEAPRIL
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb