VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vill du göra skillnad i en ung killes liv?

Vi söker en engagerad person som vill jobba som personlig assisten till denna kille som behöver din fulla uppmärksamhet och stöttning i vardagen. Killen har en utvecklingsstörning och i ditt arbete kommer du att vara en viktigt del i hans och familjens liv där du hjälper till med det mesta i hans vardag.

Dina uppgifter kommer bland annat innebära att delta i och hitta på aktiviteter då han gillar att vara aktiv, att promenera och leka utomhus är två favoriter. Du kommer även att hjälpa till vid träning, måltider, hygiensituationer och även vara en viktig del i hans kommunikation där du hjälper honom att göra sig förstådd.

 

 

DU SOM SÖKER ÄR

  • En ansvarstagande och aktiv person.
  • En person med tidigare erfarenhet eller intresse av att arbeta med barn/ungdomar.
  • En person med bra tålamod som gillar att arbeta utomhus i alla väder.
  • Mogen och trygg i ditt arbete och i dig själv.
  • Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av att jobba med autism och tydliggörande pedagogik
  • Rökfri

 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Extra vid behov under sommaren 2024, varierande arbetstider, ej nattetid. 

 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell Ob-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-04-30. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer LESOMMAR24
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb