VIVIDA ASSISTANS AB för Anhörigassistans

Är du en person som tycker om ett mångsidigt och flexibelt arbete med möjlighet till fast schema? Då är detta rätt för dig!

HEJ!

Jag är en 19-årig kille med ryggmärgsskada efter en olycka och just nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent. Jag har precis kommit in på Stockholms universitet så en del av min vardag kommer spenderas där. Mina intressen är bland annat dataspel, film, och träning. Jag sitter i rullstol och behöver hjälp i vardagen där armar och ben inte räcker till, det kan vara sådant som personlig omvårdnad, förflyttningar och stöttning vid träning och vardagsaktiviteter. Jag bor för närvarande med min familj i lägenhet.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Jag söker nu dig som är glad och positiv och värnar om att ge god omvårdnad och service samt hög kvalitet i ditt arbete. Personliga egenskaper jag värdesätter är att du är initiativtagande, ansvarsfull samt lyhörd. Jag har mina dagliga rutiner som fungerar bra för mig men önskar att du som söker är spontan utifrån de behov som dyker upp i en människas liv. Eftersom att träning är en viktig del i min vardag är det också viktigt att du som är assistent har god fysik. Du får gärna vara 20-30 år och du pratar flytande svenska.

Erfarenhet som personlig assistent är meriterande, men inget krav. Du kommer även att få introduktion på arbetsplatsen.

Vaccination mot Covid-19 är ett krav.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Jag söker dig som främst vill arbeta extra dagtid, kvällar och helg. För rätt person kan det finnas möjlighet till fast schemarad.

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ ANHÖRIGASSISTANS

Anhörigassistans står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Anhörigassistans innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, goda semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Anhörigassistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt Ob-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2024-04-25. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Anhörigassistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VNMAR
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb