VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vi söker nu en timvikarie som vill arbeta hos en man som har drabbats av stroke och behöver hjälp och stöd i sin vardag. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa mannen i hans vardag med personlig hygien, av- och påklädning, vid måltider och vid kommunikation. Vidare kommer du att vara hans stöd vid aktiviteter utanför hemmet exempelvis vid restaurangbesök, träning & promenader. 

 

DU SOM SÖKER ÄR

Vi söker dig, kvinna, gärna 30 år och uppåt som har ett genuint intresse av att hjälpa en äldre man i sin vardag. Det är viktigt att du är lugn, ansvarsfull och har uppnått en egen mognad. Du behöver även vara envis, engagerad och ha en stor portion tålamod. Då mannen själv har talsvårigheter så är det ett krav att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. Du bör inte vara allergisk eller rädd för hundar då dessa finns i familjen emellanåt. 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi söker någon som vill arbeta i sommar, med möjlighet till att arbeta extra/vid behov i höst.

Passen är 07:30-15:00 eller 15:00-22:30

Tjänsten är ett vikariat på deltid från juni. 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Omgående.

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-06-10 Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer JPMAJ
Kontakt
  • Elin Björk, 019-5554329
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb