VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vi söker dig som kan motivera och ge stöd i alla uppgifter hemma och på fritiden åt en ung kvinna. Du kommer att spela en viktig roll i hennes dagliga liv genom att pusha henne att göra saker och nå hennes mål.

 

DU SOM SÖKER ÄR

Vi söker dig som är positiv, engagerad och har förmågan att inspirera och stötta andra. Du bör vara lyhörd och kunna anpassa dig efter individuella behov och önskemål.

Du behöver gilla att vara aktiv i träning

Du behöver vara strukturerad och planerande och fungera som ett minnesstöd för kunden, du behöver att ha översikt över kundens aktiviteter och saker som ska göras. Du behöver kunna läsa och skriva och hantera det svenska språket väl för att kunna hjälpa och stötta kunden på ett bra sätt.

Erfarenhet inom området är meriterande men inte ett krav. Du kan ej vara allergisk då det finns hund på arbetsplatsen. Gärna ha intresse för hästar, djur, natur och träning.

 

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Om du brinner för att hjälpa och stötta andra människor, samtidigt som du ser värdet av att uppmuntra och pusha dem att växa och utvecklas, då kan detta vara rätt jobb för dig. Välkommen med din ansökan!

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Snarast

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-05-31 Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad extra vid behov ev liten schemarad
Ort Kalmar
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer LCMAJ
Kontakt
  • Anna Bark, 019-5554302
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb