VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och aktiv 4-årig kille.

Killen har en ämnesomsättningssjukdom som gör att han är i behov av stöd i sin vardag, som personlig assistent till denna kille handlar en stor del av jobbet om att ha uppsikt över honom, hans mående och att vara med och upprätthålla hans dagliga rutiner. 

Hans vardag består av mycket bus och lek. Han tycker mycket om att vara ute och leka i lekparker, gå på museum och åka på lekland. Hemma tycker han om att lyssna på spännande sagor, därför är det viktigt att du som söker är läskunnig. För att kommunikationen mellan er ska fungera så bra som möjligt behöver du tala tydlig svenska.  

 

 

DU SOM SÖKER ÄR

  • En person som är aktiv och tycker om att vara ute i alla väder
  • En ansvarsfull och noggrann person som kan följa rutiner
  • En person med barnasinnet kvar då arbetet kommer att innebära mycket bus och lek

 

 

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

  • Körkort är önskvärt
  • Har du någon form av utbildning relaterat till barn och/eller omsorg är det ett stort plus

 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Dag och kväll, helger kan även förekomma. 

Vi söker en person som vill arbeta som extra vid behov, för rätt person finns det möjlighet att längre fram gå in på en fast schemarad

 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell Ob-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

TILLTRÄDE

Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att påbörja en anställning omgående. 

 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-05-31. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timvikarie, möjlighet till en fast rad
Ort Skogås
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer YEMAJ
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb