VIVIDA ASSISTANS AB

Hej!

Jag är en kille i 20-årsåldern som nu söker dig som vill jobba som min personliga assistent. Jag letar efter en lugn person med vårderfarenhet som är van vid att arbeta i en stillsam miljö.

Jag har ett omfattande vårdbehov, bland annat på grund av en utvecklingsstörning och en CP-skada. Jag har andningssvårigheter och saknar tal till följd av stämbandspares, jag förstår tal men kommunicerar själv med hjälp av stödtecken, bilder och kroppsspråk.

För dig som är intresserad av att skicka ni din ansökan ser jag gärna att du:

  • Är i 25-50 års åldern
  • Innehar vårderfarenhet
  • Talar och skriver flytande svenska
  • Är vaccinerad mot covid-19
  • Har körkort

Jag ser fram emot din ansökan och att höra lite mer om dig och vem du är!

 

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi erbjuder en fast schemarad på ca 80%.

Jag har assistans dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kommer att variera. Nattetid arbetar man vaken natt. 

 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

TILLTRÄDE

Snarast enligt överenskommelse.

 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 80%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer ASMAJ
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb