VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vi söker nu en assistent för ett vikariat till en 24-årig tjej i Hofors.

Hon bor i ett eget hus och är en aktiv tjej som gillar att hitta på saker tillsammans med sina assistenter både innanför- och utanför hemmets väggar. Hennes intressen är bland annat djur, matlagning, musik och shopping. 

Tjejen är rullstolsburen och har inget eget tal, hon har ett omfattande vårdbehov som innebär att hon behöver din hjälp med det mesta i vardagen. 

 

EGENSKAPER VI SER I DIG 

  • Trygg
  • Social
  • Ansvarstagande
  • Aktiv

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande, men vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper och att du vill bli en del av teamet.

B-körkort för manuell bil är ett krav.

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

  • Vikariat ca. 70% mellan juli - november

Hos denna kund arbetar man dygnspass vilket innebär att du har sovande jour om natten. 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse. 

 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har.

 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-06-01. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-11-15
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Vikariat ca 70%
Ort Hofors
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer CL MAJ
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-06-01

Tillbaka till lediga jobb