VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Din inställning präglas av att vara rättvis, att alla i arbetsgruppen bidrar och är viktiga delar för att ni ska bli ett team. Genom ditt arbetssätt och din inställning visar du vägen för dina kollegor att själva ta ansvar för sitt arbete och sin arbetsmiljö, vara bra kollegor, våga lyfta problem och även hitta lösningar.

Arbetsledarrollen på Vivida är ett förtroendeuppdrag, i och med detta ställer vi höga krav på personen vi söker. Du kommer att arbeta nära din Assistanschef och samarbetet mellan er är viktigt.

Vi söker nu någon för rollen som personlig assistent med arbetsledaransvar.

Förutom att arbeta som personlig assistent kommer/kan dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av:

  • Bemanning
  • Rekrytering
  • Introduktion av nya kollegor
  • Personalmöten

Som arbetsledare får du bland annat tillgång till interna utbildningar och friskvård.

DU SOM SÖKER ÄR

  • har god kommunikationsförmåga
  • är flexibel & lösningsfokuserad
  • jobbar för och med teamet
  • älskar att jobba med människor
  • vill vara en förebild för andra

Omtanke, ansvar, kompetens och förtroende är Vividas kärnvärden. Utifrån dessa fattar vi alla våra beslut och så även när vi tillsätter en ny arbetsledare. Kärnvärdena, tillsammans med våra handligsprinciper, är det vi utgår från när det kommer till hur vi som medarbetare bemöter varandra på våra arbetsplatser inom Vivida. Detta för att skapa en trivsam, positiv och trygg arbetsplats.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Dag, kväll, natt(jour) och helg. 75-90%

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE 2024-08-05

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 240601. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan! Interjuver kommer tas löpande.

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-90%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer GUIVAL
Kontakt
  • Anna Bark, 019-5554302
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-06-01

Tillbaka till lediga jobb