VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag är en äldre kvinna som just nu söker fler personliga assistenter till mitt härliga team.

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

Jag bor i en egen lägenhet där du kommer att bli en viktig del i mitt vardagliga liv. Jag har sedan födseln en hjärnskada som gör att jag behöver hjälp med bland annat min personliga hygien och även viss kommunikation.

Jag är mycket hemma i min lägenhet då jag vissa dagar inte orkar mer på grund av sömnstörningar. Men ibland går jag på promenader tillsammans med mina assistenter eller åker på besök på vårdcentral eller tandläkare. På grund av min funktionsnedsättning räknas jag som riskgrupp och därför är det viktigt att du är vaccinerad med minst två doser.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Är du en tålmodig, lugn och inkännande person med driv? Då tycker jag att du ska söka tjänsten redan idag.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Hos mig jobbar assistenterna dygn och jag behöver vikarier.

 

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent redan nu så det är bra om du kan börja ganska snart.

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2021-12-22. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Nora
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer BLNOV
Publicerat 2021-11-22
Sista ansökningsdag 2021-12-22
Sök jobbet

Return to job vacancies