VIVIDA ASSISTANS AB

Om jobbet

Glad och bilälskande kille behöver nu assistenter på en rad, 50-80%  med sommarvikarie. Kunden är 30 år och bor i en egen lägenhet i Trosa. Han har epilepsi, begränsad rörelsefunktion och nedsatt kommunikationsförmåga. Vår arbetsgrupp består av nio ordinarie assistenter och ett antal timvikarier. Dagtid jobbar vi dubbelbemannat och på nätterna är det ensam vaken natt.

Dina arbetsuppgifter blir att vara kundens förlängda arm i samtliga livssituationer såsom hygien, hushåll och liknande. Vissa tyngre lyft kan förekomma, men lift finns. Killen är mycket intresserad av allt som har med fordon att göra. Han är en skojfrisk person som behöver stimulans och motivation i form av lek och uppmuntran. Det finns utrymme för mycket egna påhitt vad det gäller utflykter och andra aktiviteter.

Du som söker är

Vi söker dig som vill hjälpa denna 30-åriga kille i sin vardag. Du får gärna ha tidigare omvårdnadserfarenhet. Vi ser gärna att du är en positiv, glad och ansvarstagande person med ett genuint intresse för att jobba som personlig assistent.

Du kommer vara en del av en arbetsgrupp som gemensamt strävar efter att ha en god stämning och trevliga dagar för både kund och personal. Du kommer ha möjlighet att delta på utbildningar och kurser via Vivida.

Övrigt

  • Du bör ha körkort då killen har en egen bil som används till utflykter mm.
  • Det förekommer djur på arbetsplatsen så du bör inte vara allergisk eller ha problem med hundar.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Tiderna är främst dag och kväll men vi ser att man kan hoppa in vid behov även på natten och med arbete vardag som helg. 

Vi söker sommarvikarie med tjänstgöringsgrader mellan 50-80%. Vi ser gärna att du vill jobba extra både före och efter sommaren. Vi startar inskolning ganska omgående. 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Omgående 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2022-04-25. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 50-80%
Ort Trosa
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer JASOMMAR23
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-04-25

Tillbaka till lediga jobb