VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET
Vi söker nu dig som vill jobba som personlig assistent i Västerås.
En busig 11-årig tjej behöver en personlig assistent till sin arbetsgrupp. 
Det finns också ett behov av att jobba extra på timmar.  

Tjejen har en utvecklingsstörning med ett omfattande omvårdnadsbehov vilket betyder att hon behöver hjälp med det mesta för att få hennes vardag att fungera.
Hon kan till och från även få epileptiska anfall. 

Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa henne med personlig hygien, sjukgymnastik, hjälpa till i matsituationer samt följa med henne på aktiviteter så som simning och ridning. 
Du kommer att arbeta hemma hos familjen som bor i Skultuna. Det tar ca 15 min att ta sig dit med bil från Västerås.

KÄNNER DU IGEN DIG?

  • Du har ett genuint intresse av att hjälpa denna tjej med vardagen.
  • Du är glad och positiv
  • Du är engagerad och påhittig
  • Du har inga problem med att vara aktiv
  • Du är rökfri

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av av sjukvård eller av att ha arbetat med barn med funktionsnedsättningar, det är även ett plus om du har körkort.
Ett krav är att du ska kunna uttrycka dig väl i svenskt tal och skrift.

I hemmet finns hund samt en ödla så du bör ej vara allergisk mot pälsdjur.  

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD
Vi söker dig som kan jobba på en 40% rad och även dig som vill jobba på timmar och hoppa in när det behövs. Perfekt för dig som söker efter ett jobb på sidan eller studerar. 

Arbetstiderna är belagda på kvällstid samt vaken natt i veckorna men även dagtid på helgerna.  

LÖN
På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Vi ser gärna att du kan börja under april, enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2018-05-20. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Skultuna
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer AL April
Kontakt
  • Mikaela From, 019-555 43 14
Publicerat 2018-04-09
Sista ansökningsdag 2018-05-20

Zurück zu Stellenangeboten