VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag är 23 år och har en CP-skada samt utvecklingsstörning. Jag sitter i rullstol, vilket gör att mycket i assistansen går ut på att hjälpa till med fysiska sysslor eller moment som jag har svårt att klara själv. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig.

KÄNNER DU IGEN DIG?

Är tjej/kvinna i åldern 20-30 år med mycket humor, är engagerad och positiv. Att du gillar att ta initiativ och hitta på saker. Då är detta jobbet för dig!

Det är meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent, och har vana av att arbeta i någon annans hem, men det viktigaste är förstås din personlighet.

SÅ HÄR KAN EN VANLIG ARBETSDAG SE UT

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till med helheten i min vardag, allt från personlig hygien till matlagning, hushållssysslor, sjukgymnastik och fritidsaktiviteter. Jag har även bad regelbundet, vilket är viktigt att man kan följa med på. Jag bor hemma tillsammans med min familj, och det är främst i hemmet som man kommer att arbeta.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Varje måndag 9-12 (8%) för att följa med mig och bada. 

Det är viktigt att man är flexibel och att man är öppen för att kunna hoppa in med kort varsel om så skulle behövas, samt att även kunna jobba någon helg ibland om behov uppstår.

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent så snart som möjligt. Annars får vi komma överens om ett datum, om det känns som att vi passar bra ihop!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2018-04-08. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 8%
Ort Västerås
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer FT-mars-18-Västerås
Publicerat 2018-03-08
Sista ansökningsdag 2018-04-08

Zurück zu Stellenangeboten