VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Till en 34-årig kille med CP-skada söker vi nu dig som har nära till skratt och intresse för sport i alla dess former! Vår kunds största intresse i livet är idrott så det är viktigt med ett genuint intresse från din sida. Under en dag hos vår kund kan du få följa med på en fotbollsmatch för att senare åka hem och se mer sport på tv. Det gäller främst sporterna fotboll, handboll, ishockey, speedway och innebandy.

Då killen är rullstolsburen behöver han hjälp vid förflyttningar. Du behöver också hjälpa till vid måltider, personlig omvårdnad och träning i hemmet.

Fasta aktiviteter varje vecka utanför hemmet är träning, bad och daglig verksamhet. I arbetet ingår också allt som behöver göras i ett hem; städa, tvätta, stryka, laga mat och handla. Även hjälp vid kommunikation med kontakter utanför den närmaste kretsen förekommer.

DU SOM SÖKER ÄR

Om du är en glad och lättsam person med ordningssinne som är trygg i sig själv kan du vara den person vi söker.

Du ska också vara flexibel med mottot att ingenting är omöjligt, samt gärna ta initiativ till att hitta på spännande aktiviteter. 

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från vårdyrken och har körkort, men det är inte ett krav.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi söker just nu dig som vill jobba som timvikarie eller som sommarvikarie.

På denna arbetsplats arbetar man dygnspass alla dagar i veckan där varje arbetspass börjar på morgonen och avslutas på förmiddagen dagen efter.

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2018-04-29. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Sommarvikariat, timvikariat
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer FH feb
Kontakt
  • Emmie Georgsson, 019-555 43 09
Publicerat 2018-02-13
Sista ansökningsdag 2018-04-29

Zurück zu Stellenangeboten