VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

En av våra kunder boende i Tierp med omnejd söker nu dig som vill jobba i sommar. Vi hoppas på att hitta dig som är intresserad av att jobba hos oss. 

Till arbetsuppgifterna hör personlig omvårdnad, samt att vara behjälplig och stödja i de vardagliga sysslorna som måltider, tvätt, städning. Att följa med på aktiviteter utanför hemmet ingår också i tjänsten.

DU SOM SÖKER ÄR

Vi ser gärna att du är kvinna. Vi hoppas att du är flexibel och initiativtagande och gärna musikintresserad. Erfarenhet som personlig assistent eller liknande är ett plus. Att personkemin stämmer kommer dock vara avgörande.  

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till egen bil och att du är rökfri. 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstiderna är fördelade på dygnspass 09:00-09:00 under veckorna 27-31. Du kommer att få en gedigen introduktion på plats och det är bra om du kan gå introduktion innan sommaren.

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

 

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2023-06-30. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 5 veckor
Ort Tierp
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer LHSOMMAR
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb