VIVIDA ASSISTANS AB

Om jobbet

En 13-årig glad och social tjej söker nu en ny assistent för att hjälpa henne i vardagen. Hennes främsta intressen är bakning, musik och att simma. 

Flickan har omfattande medicinska funktionsnedsättningar och en grav synnedsättning. Flickan använder sig av en rullstol. De viktigaste arbetsuppgifterna kring flickan är att hjälpa henne att syntolka sin omgivning, och att vara henne behjälplig i fysiska moment som sker i alla vardagliga aktiviteter.

Medicinska arbetsuppgifter som tillkommer är sondmatning och hantering av droppslangar. Detta får du utbildning i om du inte har erfarenhet sen tidigare. Flickan behöver stöd och stöttning för att bli så självständig som möjligt.

Arbetet kan ske såväl i skolan som i hemmet. Flickan bor varannan vecka i Hagsätra och varannan vecka i centrala Stockholm.

Du som söker är

Vi tror att du som söker är ungefär i åldern 22-40 år, att du är initiativrik och har en vilja att göra ett bra jobb med denna flicka.

Du ska tycka om att hitta på roliga och stimulerande aktiviteter och vara en positiv och driven person. Det är också viktigt att du är en lyhörd, noggrann och flexibel person som kan samarbeta med både flickans familj, samt med andra personer som på ett eller annat sätt är delaktiga i hennes liv.

Vi önskar att du kan hoppa in med kort varsel om så skulle behövas. Även att det finns intresse för att kunna arbeta pass på helgen, eller följa med familjen till sommarstugan eller på utflykter. Det är meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent, och har vana av att arbeta i någon annans hem, men det viktigaste är förstås din personlighet. 

Övriga egenskaper vi ser hos dig

Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi och av att arbeta med barn.

Att du är rökfri är ett krav.

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Arbetstiderna ligger vanligtvis från kl 07.30-17 på vardagar och kl 10-18 på helger, med viss variation.

Tjänsterna är på:

30 %,  Arbetstider: varannan fredag 7.30-17 + lördag + söndag 10-18

20 %,  Arbetstider: varannan lördag + söndag 10-18

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Har du problem med att skicka din ansökan via länken? Maila din ansökan direkt till jobb@vivida.se och glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

Sista ansökningsdag är 2018-11-12. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

 

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-30%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer OS NOV
Kontakt
  • Åsa Lamu, 019-555 43 25
Publicerat 2018-10-30
Sista ansökningsdag 2018-11-12

返回职位空缺页面