VIVIDA ASSISTANS AB

HEJ!

Jag är en busig och social tjej på 12 år och just nu söker jag dig som vill bli min nya personliga assistent!

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig. Jag delar min tid mellan mamma i Västertorp och pappa på Kungsholmen, så du kommer få jobba i båda mina hem.

Som den blivande tonåring jag är är det viktigt för mig att med din hjälp kunna bli mer självständig, utefter mina förutsättningar. Jag har en medfödd hjärnskada som bland annat fört med sig att jag sitter i rullstol och har en grav synnedsättning. Jag behöver därför alltid ha någon med mig som kan syntolka och stötta mig i vardagen. Jag har även epilepsi som jag behöver hjälp med.

KÄNNER DU IGEN DIG?

• Är du en tjej/kvinna som är trygg i dig själv?
• Är du påhittig och gillar att se till så att saker händer?
• Har du känsla för ansvar och samtidigt barnasinnet i behåll?
• Vet du vad det innebär att arbeta hemma i en familj?
• Vill du bli del av ett team där alla ställer upp för varandra?
• Är du dessutom rökfri? Då är det dig jag söker!

DET HÄR GILLAR JAG ATT GÖRA

Jag är väldigt social och tycker om att vara med när det händer saker. Jag går bland annat på teaterklass där jag kan låta min dramatiska sida blomma ut. Jag älskar även att bada så du kommer att få vara med mig mycket både i badhuset och i pooler och sjöar utomhus så jag hoppas att du gillar vatten! Jag vill gärna att vi hittar på saker ihop, exempelvis så älskar jag att shoppa och att gå ut på stan och fika. Jag älskar även musik, spela spel och att baka. 

På sommaren åker jag gärna med min familj ut på landet så på sommaren kan du få följa med dit ut, eller på andra utflykter.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Arbetstiderna ligger på vardagar kl 07:30-15:00 och kl 15:00-19:00. På helger ligger arbetstiderna vanligtvis kl 10:00-18:00.

Vi söker dig som vill jobba ungefär heltid. Exakt tjänstgöringsgrad kan göras upp i samband med anställning.  

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA HOS MIG?

Jag behöver ha en ny assistent från 2018-08-20 (V 34), så det är bra om du kan börja då. Annars får vi komma överens om annat datum om det känns som att vi passar bra ihop!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2018-08-05. Intervjuer planeras hållas 2018-08-08.

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer OS jun
Kontakt
  • Emmie Georgsson, 019-555 43 09
Publicerat 2018-07-05
Sista ansökningsdag 2018-08-05

返回职位空缺页面