VIVIDA ASSISTANS AB

OM JOBBET

Vivida Assistans söker nu för kunds räkning dig som vill ha sommarjobb som personlig assistent. Efter sommaren finns möjlighet att jobba kvar på helger och extra vid behov. Perfekt för dig som är student!

Kunden är en man i fyrtioårsåldern bosatt i Örebro. Han har levt ett normalt och självständigt liv där han var väldigt aktiv inom bland annat idrott och hade också ett rikt socialt liv. Mannen behöver nu efter en plötslig och omvälvande händelse i livet assistans för att klara av vardagen.

Mannen har många intressen, som kan ge dig som assistent ett omväxlande och roligt arbete. Som assistent är du en viktig del i mannens utveckling mot att återfå den fysiska styrka och den frihet i livet som han tidigare haft. Du får på nära håll följa honom och vara en del i hans resa.

Uppdraget är att vara mannens stöd i vardagssysslor och hjälp med personlig hygien.

Du skall kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp. 

DU SOM SÖKER ÄR

Vi söker nu dig som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge mannen bästa möjliga hjälp och assistans.

Det är av stor vikt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Sjukvårdsutbildning eller erfarenheter av liknande omsorgsarbete är meriterande men inget krav.

Du bör ha körkort då mannen har egen bil och gärna spenderar sin fritid på olika aktiviteter. Stort plus om du har egen bil då det kan hända att passbyten sker utanför hemmet.

Det här är chansen för dig som vill ha ett betydelsefullt arbete med en uppdragsgivare som har stora möjligheter att förbättra sitt rörelsehinder. Som assistent gör du en betydande skillnad i mannens liv och ni kommer att ha ett nära samarbete.

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Du måste vara rökfri.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Då mannen behöver en del stöd i samband med förflyttningar är det bra om du antingen är van vid förflyttningstekniker och/eller är ganska lång (runt 168 cm) för att lättare klara av förflyttningarna. Detta då mannen själv är lång.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Mannen har assistans alla dagar i veckan från kl 07 till kl 22. Passbyte sker vanligtvis kl 15.

Vi söker dig som vill jobba mycket i sommar och sedan vara kvar och jobba på helger samt extra vid behov.

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Snarast enligt överenskommelse. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2018-06-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Sommarvikariat + Extra vid behov
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer PH juni
Kontakt
  • Emmie Georgsson, 019-555 43 09
Publicerat 2018-06-13
Sista ansökningsdag 2018-06-24

返回职位空缺页面